carpediem___ Kızlar gittiğim lazer merkezinde başlıklar bu şekilde idi geldikten sonra yaklaşık 10 gündür akıntı kaşıntı yanma oluyor..bu başlıklardaki kir pislik mi ben öyle olduğunu düşünüyorum lazer bilgisi olanlar yazabilir mi
Esross10 carpediem___ malesef temizliği iyi yapılmamış gibi duruyor. 2 farklı merkeze gittim ikisinde de başlıklar bu şekilde değildi birisinde başlığımı almıştım her seansa gittiğimde kendim götürüyordum sonra cihaz değiştiğinde de başlık kısmını streç film gibi bir şeyle sarıp öyle uygulama yapıyorlardı hiçbir sorun yaşamadım.
Nacafa carpediem___ umex degil mi bu? Benim gittiğim yerde de umex kullanıyorlar ama kişiye özel başlık hediye ettiler onu kullanıyorum gittiğimde
carpediem___ Nacafa evet umex.. bana kişiye özel başlık falan vermediler hediye etmeyi geçtim ne kadarsa satın alayım kendime özel olsun dedim ona bile tepki gösterdiler ve satılmadığını söylediler
Pamukprenss carpediem___ canım burda insanlar sürekli hpv den bahsediyor hal nasıl her tene dokunan lazer cihazını temas ettiriyorsun . Bulaş yolları bu zaten. Ağdalardan ve lazerlerden geçiyor. O kadar çok kişi tanıyorum ki. Verdiğin parayı bırak kaç git hastalık bulaşmasındansa. Uzak atışlı lazerleri tercih et sadece
carpediem___ Nacafa benim gittiğim yerde öyle kişiye özel başlık vermediler işte onları herkese kullanıyorlar galiba hijyen sıfır
carpediem___ Pamukprenss bugün kadın doğuma gittim smear,hpv , akıntı kültürü aldılar sonucu bekliyorum 1 ayı bulurmuş inşallah kötü birşey gelmez başıma bende ondan korkuyorum bi daha gitmem zten sonuca göre şikayetçi olcam zaten