tarcinlikurabiye Oğlum uyuyor şu an ama elimi alnına koyuyorum, ateşi var hissediyorum . Eşim ateşi yok diyor alından ölçen ateş ölçer 36.8 gösteriyor .Koltuk altı ateş ölçerimiz bozulmuş onu ölçemedim , ilaç versem mi vermesem mi
Anatotales tarcinlikurabiye doktorumuz bana ölçtüğünde ateş yok ama sen tenine temas edince sana sıcak geliyorsa ateşi vardır ve muhtemelen artacaktır takip et demişti. Muhtemelen azda olsa ateşi vardır şuan bazı kulak ölçerler başa ve koltuk altına temasta da ölçüyor bi deneyin isterseniz
_YanakReisinAnnesii tarcinlikurabiye bazen bana da böyle geliyor. Oğlum sanki çok sıcak ama ölçüyorum ateşi yok. Eşimde bu zamanlar da ateşinin olmadığını bana öyle geldiğini söylüyor. Neyden kaynaklı bilmiyorum 🤷🏻♀️Yine de bekleyip tekrar ölçün çıkma eğilimli olur 38 e yaklaşırsa verirsiniz. Birde diş çıkarma durumu var mı?
melekkkizim tarcinlikurabiye ilaç verin emin değilseniz ilaç Allah korusun öldürmez ama yüksek ateş menenjite kadar yider
tarcinlikurabiye evrim007 eşim uyuyor şu an o kadar kızgınım ki , bi de bana evhamlısın diyor çok sinirliyim ve üzgünüm gerçekten be yapacağımı bilmiyorum
tarcinlikurabiye Daha önce hasta olduğu zaman evdeki ateş ölçer daha düşük ölçüyordu ateşini , ya yine öyleyse aslında daha fazlaysa ateşi ama ateşölçer yanlışsa
tarcinlikurabiye Herhangi bir hastalık belirtisi de yoktu aslında niye böyle oldu anlamadım ,18 aylık oğlum
tarcinlikurabiye _YanakReisinAnnesii arka dişleri bi süredir şiş gibi ama çıkıntı falan yok hiç . Benim çekindiğim nokta alından ölçtüğüm ateş ölçer geçen hasta olduğunda az göstermişti derecesini . Evde 37.5 kem hastanede 39 gösteriyordu . Doğru ölçmüyor , koltuk altı çalışıyordu o bozulmuş ya da pili bitmiş . O yüzden sağlıklı ölçüm yapamadığım için içime kurt düştü
_YanakReisinAnnesii tarcinlikurabiye bebekler diş çıkarma sürecinde de sıcak olabiliyorlar o yüzden sordum. Bilemedim şimdi başka bir ateş ölçere ulaşma şansınız yok mudur? En azından içiniz rahat ederdi