HE-SEN-COK-BILIYON Kızlar bebeğiniz ne zaman dönmeye başladı ne zaman kolunu dönünce alttan kurtarabiliyordu
neanladinyurdagull HE-SEN-COK-BILIYON 5 buçuk aylıktı dönmeye başladı şuan 6 buçuk aylık sürünerek emekliyor bi kolu hâlâ kurtarabilmis değil
ysmnp HE-SEN-COK-BILIYON 4 buçuk ayında dönmeye başladı 1hafta sonra falan da kolunu kendi çıkarmaya başladı
asya24 3.5 aylık dönmeye 4 aylık kol kurtarmaya başladı şuan düz koyup ters alıyom yataktan 4 ay 20 günlük
HE-SEN-COK-BILIYON asya24 daha öncesinde yüz üstü kendiniz alışsın diye koydunuz dimi ben koyuyorum ama hiç sevmiyor napacağım bilmiyorum
asya24 HE-SEN-COK-BILIYON benimkide sevmiyordu şimdi yüz üstü uyandığında direk kafayı kaldırıp gülmeye başlıyor
motherisbackk HE-SEN-COK-BILIYON zaten 5. Aya kadar uğraşıyordu balım dönmek için 5. Ayda rahat rahat istediği yöne dönmeye başlamıştı kollarını falan çıkarıyodu altından
HE-SEN-COK-BILIYON asya24 benimkide sever inşallah karşısına dikkatini çeksin diye bişeyler koyuyorum ama yok🤦🏻♀️
Madamehappyyyyy HE-SEN-COK-BILIYON Hiç dönmedi 😬😬yüz üstü yatmayı da sevmedi.6 da poposu ile emekledi 8-9 gibi normal emekleme oldu 9 da dönüyordu 😅11 de yürüdü.
Kuzeysmom_ Çok önemli bi detay değil 8.aya kadar illa ki dönüyorlar her gün sabırsızlıkla beklemeyin yani 😌