Miran_turkan90 Cansukelebek3 merhaba bir şey sormak istiyorum bebeyiniz kac kere kaka yapiyor ve kac günde bir yapıyor. Benim 4 aylik bir oğlum var gunde iki kere falan kak yapardi şimdi 3 gundur kak yapmıyor sizce doktora goturmelimiyim?
Ejderhahavva 3600 doğdu topuk kanına gittiğimde 5 kg di çok hızlı kilo almıştı ben bile şaşırdım o zaman 1 ay sonrasını falan da hatırlamıyorum valla 16 ay oldu
Cansukelebek3 Miran_turkan90 bebeklerin 5 gün boyunca kaka yapmamalarını normal görüyorlar ama 5 günğ geçerse doktora görğe bilirsiniz biz hep mamayla beslendimiz için çok kaka yapıyordu
Miran_turkan90 Cansukelebek3 bizde anna sutuiyle besleniyor sadece 3 gundur kaka yapmiyir diye rahatsiz oldum yoksa gunde 1-2 kere kak. Yapardi
Bucuruk Miran_turkan90 benim kız 9 gün yapmadı bekle dedi doktor anne sütü alanlarda oluyormuş hiçbir şey yapmadık 10. Gün yaptı
Cansukelebek3 Miran_turkan90 benim kardeşim de olmuştu o da anne sütüyle besleniyor korkmayın mama veren ile anne sütü bir oönuyor anne tütünde pütürlü bir madde olmadından çok sık kaka yapmaz zaten korkmayın