iremco Tüm annelerden 4.ay uyku gerilemesinin çok zor olduğunu duyuyorum. Çok korkuyorum .Hiç yaşamadık diyen var mı?
dilberhala1 iremco Nasıl düşünürsen onu yaşarsın relaxxxxxxx olllll ay atak yaşıcak mıyız ay o olcak mı diye diye çekmeyin
iremco havvamete şimdiden zorlanıyorum.Bu uyku bile beni mahvediyor hiç tahammülüm yok uyuduğu halde.Neler yaşıyoruz biz ya
ilayko Ben çok düşünmüyordum bu atakları hiç arastırmadımda ama 4. Ay hissettirdi yani atak haftası olduğunu ama düzeliyor geçiyo şimdikerde
iremco ilayko bende işte ama şu uyku düzeni bile gece bir iki kere kalktığım için beni mahvediyor uyku gerilemesinden çok korkuyorum
havvamete iremco ne gece ne gündüz uyudu sürekli mızmızdı 5 hafta sürdü ortalama peşine bide 1 ayda 5 diş çıkardı ölsem unutmam o zamanı 😂 kocamla yan yana gelip neler yaşadık yav diyoruz sürekli jsjsjsjsj
esila2024vera iremco Bizim sıkıntımız az beslenme kilo alimimiz yavaş onun dışında çok şükür herseyimiz iyi uykumuz gazimiz ztn hiç olmadı çok şükür kendi kendine uyuma sallama asla yok bana dua edin. Beslenmemiz iyi olsun