Miray17 İyi geceler hanımlar 25 aylık bir kızım var gündüz uykularına geçerken bir sorun yok ama gece uykusuna geçerken çok kıvranıyor bir o tarafa dönüyor bir bu tarafa bazı geceler kaşıttırıyor kendini rahat 1 aydır böyleyiz sebebi sizce ne olabilir
Miray17 Gerçi yarın doktora gideceğiz genel bir tahliller için bu konuyu da soracağım ama belki yaşayan vardır
Miray17 6 ay önce alerji test sonucunda bir şeye alerjisi de çıkmadı acaba vitamin eksikliğinden olabilir mi
Balevlatsahibi Miray17 benim bebeğim atopik dermatit yani egzama her gece kremlemeden yatırmiyorum diyelim ki unuttum kremlemedim bebek kıvranıyor kasintidan yani kisacasi bebeği uyutmadan önce kremleyin vücudu nemlensin . Doktora götüreceğim dediniz daha netleşir ama benden naçizane tavsiyem kremleyin doktor aşırı kaşıntı yapar dedi bize o sebepten daha dikkat ediyirum
Miray17 Balevlatsahibi doktorumuzun önerdiği kremden aldık gün içinde sürüyorum ama bu son bir aya yakındır düzenli olarak gece yatmadan önce sürmeyi unutuyorum açıkçası demek ki ondan dolayı bu şekilde bir süre dikkat edeyim bu konuda