Gokceozguven Kızlar bebeğim 9 aylık ek gıda malum yağlı kıyafetlerin lekesini çıkaramıyorum e bebek deterjanı glint baby denedim deterjan sıveno kullanıyorum öneriniz var mı
BtlSare Gokceozguven walla ben gratisin leke çıkarıcisini aldım mük yani bu zamana kadar neden fark etmemiştim bilmiyorum
buketadenatalay Gokceozguven ben e bebektekini kullanıyorum sadece bebeğimin kıyafetlerinde değil kendiminkilerde özellikle dün akşam kahve döküldü üstüme açık renk pantolonumdur üstüne sıktım makineye attım tertemiz çıktı halıdaki bayadır beklemiş çay lekesini bile çıkardı helal olsun 😂😂
Gokceozguven TuubaArden ondan kullandım toz olandan su da bekletiyorum öyle makinede yıkıyorum güneşe asıyorum yine çıkmadı
Gokceozguven Gul-42 takıyorum önlük ama boğaz kısmından içine giriyor bazen birden vermek zorunda kalıyorum önlüksüz
Gul-42 Gokceozguven ben cok denedım leke cıkarıcı suan moms green kullanıyorum ıyı gıbı baska marka elıte home guzel ama ıste suya yatırıyorsun zor oluyor moms ı sprey seklınde o yuzden aldım
clsgnesra Benimden başım dertte çamaşır makinam varken sürekli elde çamaşır yıkıyorum öneriniz varsa bende bekliyorum Civilden aldım leke çıkarıcı yok işe yaramıyorm
BtlSare clsgnesra walla ben gratisin leke çıkarıcisini aldım mük yani bu zamana kadar neden fark etmemiştim bilmiyorum
buketadenatalay Seldaaaaaqaaq e bebeğin kendi markası benim dediğim ürün hem toz olanı var hem sıvı şeklinde olanı var bendeki sıvı leke çıkarıcı ve fiyat olarakta çok uygun