nevermore beyazkrizantem ben geçenlerde bir şey keşfettim pek mantıklı gelmemişti ilk araştırdığımda ama deneyince memnun kaldım. Medikal koyun postları var oto koltuklarına göre şekillendirilmiş. Terlemeyi %70 azalttı diyebilirim yine terliyor tabi ki ama sırılsıklam olmuyor kesinlikle. Yaz mevsiminde post ne alaka demiştim ben de ama yarıyor 😅 
birbebekle beyazkrizantem prego kullanıyorum henüz öyle bir sorun yaşamadık. Sadece güneşlik takıcsz oturduğu yere terlemesin diye
beyazkrizantem senemtemur yaz geldi havalar ısındıkça daha fena olacak terletmeyen kumaş diye aldık fos cikti
beyazkrizantem nevermore dogru nevermore görünce ben de bir aa oldum😄 ama nerde satiliyor %70 oran çok iyi çocuğumun sırtı sivil sivil oluyor en azından o olmaz
nevermore beyazkrizantem derimarket sitesinden almıştım. Yaz sıcaklarında da etkisini daha tam görmedim ama şuana kadar çok memnunum.♥️
beyazkrizantem nevermore gerçek koyun postu mu uzun ve kısa tüylü fabrikasından alacağım 600 TL ye gerçek koyun postu hangisi iyi olur uzun tüy kısa tüy 😄
nevermore beyazkrizantem benziyor bizimkine, kemerlerin geçmesi için kesi atmışlar arkadan siz de atarsınız. Memnun kalırsınız İnşallah 🙏🏻
beyazkrizantem nevermore dün alindi kargo bekliyorum henüz elime ulaşmadı denedikten sonra dönüş yaparım inşallah 😊