Snglkargc_0107 Kızlar bebeğim 11 aylık suyu kaşıkla içiyoruz sürekli ama az içiyo öyle biberon aldım aventinkini ama dişiyle kesmişti sonrada icmedi ondan önerebileceğiniz bi biberon yada herhangi bisey var mı malum havalar iyice sıcaklaştı
eda48 Snglkargc_0107 bende pilips avent kullanıyorum bebek önceden biberonla emmediyse sonrasi zor oluyor ya zorlama bence kaşıkla içmeye devam ettir bence
gubo Snglkargc_0107 munchkin pipetli suluğunu deneyebilirsin ama baya artmış fiyatları ben çalışırken müşterilerde aynı sorunu yaşardı bunu alıp hep memnun kaldılar ya da bu markanın mucize bardak olarak geçen Bi suluğu var dökülme yapmıyor emdikçe gelir onu deneyebilirsin
Snglkargc_0107 eda48 evet hiç emmedi mama aldık ilk 1 ay onu bile zorla içerdi tabi bırakınca hiç alışamadı
Snglkargc_0107 Melike_ikra malesef daha içmeyi bilmiyor kaşıkla yapınca da tükürük yapıp oynuyo yada içine elini sokup oynamaya çalışıyo 😄
Melike_ikra Snglkargc_0107 ya kıyamam 😂 keşke baştan alıştırsaydın aşkım ama acele etme zamanla kendi alışır zaten
Bebegim38 Snglkargc_0107 evimde her marka model bardak suluk var 360 ından tuttunda pipetlisine kadar 😂 genel tercihi değişiyor gün gün ama avent alıştırma bardağını seviyor genelde