yamanagihan 1 buçuk aylık bebegim var ve sürekli yapışık ikiz gibiyiz memede. Tatil planımız var kanguru ile pıtı pıtı gezmek istiyorum. Öneriniz nedir ? Trendyolda çok satanlarda bi ürün var aklımda şimdilik
blogmomies yamanagihan Solomombaby 360 her yöne sipariş verdim bugün daha gelmedi ama size fikir olsun diye yazdım .Ben kendi sitesinden sipariş verdim daha uygundu. Trendyolda aklınızda olan hangisi ?
Zeliff yamanagihan borooshbaby kullandım ve çok memnun kaldım. Bayılarak almıştım zaten hem kibar duruyor hemde bebeğin büyüdükçe ayarlanabiliyor 4 yaşa kadar kullanılabilir. Instagramdan bakabilirsiniz sitelerinin linki var sayfalarında🌼
yamanagihan blogmomies molmini diye bişey ama eşim beğenmedi çocuk önünü göremez bunda dedi bakalım ne alıcaz
Aslicamm yamanagihan neko kanguruyu 2 yaşına kadar kullandım. Solomom babyden de memnun kalmadım cırtlı modelinden bi kaç ay kullandım sadece
eda9616 yamanagihan e bebek baby plus bel destekli kanguru aldım 5 6 ay olana kadar kullanılabiliyor tek başına kolay takıyorsun . Çok pahalı bir şey almaya gerek yok bence çocuk büyüdükçe zaten istesende kullanamazsın
yamanagihan eda9616 pahalı arayışında değilim tabi ama eşim benim dediğimi beğenmedi bakalım ne alıcaz
tostperisi yamanagihan babybjörn kanguru move olanı kullanıyorum her gün çıkarım kanguruyla 11 aylık kızım bel desteği fe var
yamanagihan yamanagihan arkadaşlar yaz bebesi olduğu için güneş kremi kullanılabiliyor, UV ışınlarına karşı şapka ve gözlük takılması ile birlikte dışarda en fazla 1 saat gibi kalabilir ve sık sık kapalı mekanlarda bulundurulmalı.