lagertha24 Emzirdikten sonra memelerim zonkluyor neden acaba bilgisi olan var mı? Çok canım yanıyor. Sertlik falan yok emdikten sonra yumuşuyor zaten
elmacekirdegii lagertha24 ne kadarlık bebeğiniz? İlk zamanlar sürekli süt dolduğu için bende de olurdu o zonklama. Memeler terbiye oldukça geçiyor.
aylintoooo lagertha24 ilk zamanlar için normal 4-5 aylıkken çok rahatlayacaksın bende aynı şeyleri yaşadım 2 kez mastit oldum ağrıdan kolum kalkmıyordu o ağrı hiçbir şeye benzemiyor
lagertha24 elmacekirdegii 23 günlük. Bu zamana kadar silikon uçla emziriyordum ama zonklama olmuyordu. Dünden beri silikonsuz emziriyorum o zaman olmaya başladı
elmacekirdegii lagertha24 zamanla geçiyor benim de sütüm indikten sonra çok zonkluyordu canım yanıyordu şimdi sadece bebek emerken süt hızlı geldiğinde hafif zonklayıp geçiyor.
snur123 lagertha24 bebek meme ucuna temas ettiği için silikon uca göre daha çok süt gelir ilk basda çok acır sonra göyüs terbiye oluyor geçiyor bendede olmuştu aynısı
bebegim541_ lagertha24 silikon uç sürekli kullanılır mı ? Benim de göğsümu hep yara yaptığı için mastit oluyorum bende surekli uç kullansam olur mu acaba
lagertha24 sofyayolda sanırım benim kızım obur onun etkisi var. Ara ara deneme yapıyordum tutmuyordu. Bir gün birden tuttu ama gün içinde tutmadığı da oldu. İlk aldığında bir kaç kere bir saniye emip bırakıyor tükürüyor geri. Ben de biraz ısrarcı davranıyorum. Çok şükür iki gündür silikonsuz emiyor
yasemincanakci Maşallah. sütüm indiğinde olurdu ya da kızım çok emdiginde başlardı zonklama. Silikon ucu bıraktığınıza sevindim, bebiste mutlu ki doya doya emmek istemiş olmalı.