zehraduran Benimkinde oldu gitmeden önce ağrı kesici verin ben hata yaptım vermedim çok ağrısı oldu aşıdan sonra verdim ama bı etkisi olmadi
zehraduran Zhra78 hemşire demişti bana keşke öncesinde verseydin diye ateşi çıktıktan sonra versen de pek etki etmiyor cnm
gunes0312 Zhra78 inşallah canım , bugüne kadar bizde ateş yapmadı çok şükür ama insallah buda öyle geçer 🫠
Sevemr Zhra78 henüz başlamadım. Mama+ meme şeklinde ilerliyoruz. Geçenlerde patates haşlayıp verim dedim, kendini bir kötü yaptı ağzına dha almadan bnde cesaret edemedim vermeye 🤣 büyük oğlum hiç böyle değildi maşallahı vardı.. ama üç gün kuralı ile başlamayı düşünüyorum. En kısa zamanda
Sevemr Zhra78 ben büyük oğlum da beş buçuk aylıkken mamayı kesip yoğurta meyve ve sebzelere başladım. Onları haşlayıp püre halinde veriyordum, yaptığım tabağı bitirirdi Allah var 🧿 yani korkmadan veriyordum.. Smdi çok şükür her yemeği yer, zeytin hariç.
bal203 Zhra78 hemşire 10 sene once ablam cocugu götürünce sonradan verince etkisi cok olmuypr aşiya gelmeden 1 cay kasigi ver hic cikmaz demis cok da etkisi oluyordu gercekten bende kizimda 3 kere asi yaptirdik hic atesi cikmadan atlattik bu ayin 14unde 6.ay aşimiz var yine gitmeden vericem