egelsenkonuss Regl 1 hafta gecikti bugün kan verdim beta 200 çıktı, düşük geldi acaba geç döllenme olabilir mi ?
dilberhala1 egelsenkonuss Beta illa binlerde çıkıcak diye bir şey yok 4+3 haftalık gebeliğimde 82 değerle öğrendim
Aylinkhrman egelsenkonuss bana normal geldi ben 5 gün geçikmistim 58 ile öğrenmiştim sonra hızlı arttı
egelsenkonuss dilberhala1 tesekkur ederim kızımda baya yüksek çıkmıştır direkt keseyi görmüştük bu öyle olmayınca içime şüphe düştü
egelsenkonuss Aylinkhrman teşekkür ederim kızımda 3 gün gecikince baya yüksek çıkmıştı keseyi hemen görmüştüm şimdi içime bi şüphe düştü, dün kan verdim yükselmeyi öğrenmek için yarın mı vermem lazım acaba
Aylinkhrman egelsenkonuss yok kötü düşünme gayet normal geldi bana ben 3 4 kere vermiştim için rahat etsin diye kan vermekten zarar gelmez diye düşünmüştüm 2. Kan verişin sanırım bundada yukselmişse bence bundan sonra yükselir inşallah sağlıkla büyür
egelsenkonuss Aylinkhrman testte baya silik çıktı 1 hafta geçti ondan sonra 200 çıktı. Yarın tekrar gidicem inşallah güzel sonuçlar alirim