deryanur1 merhaba arkadaşlar . kızım 3 aylık rota ve menenjit aşısını yaptıracağım bu hafta. sağlık ocağındaki hemşiremiz ikisinide aynı gün ben yaparım dedi. bir arkadaşımın hemşiresi ise menenjit aşısını çocuk doktoru yapıyor oraya git demiş . daha önce sağlık ocağında yaptıran var mı ? bir problem yaşanır mı ?
Hcmy_ deryanur1 yaparlar ama menenjit ağır bi aşı acaba biraz büyüyünce mi yaptırsanız istediğiniz zamanda yapılıyor zaten
nadidelifora deryanur1 bir yaş altındaki bebekleri hastaneye yönlendiriyoruz dedi bizim hemsiremiz de. 10 aylık olduğunda iki gün ara ile şehir Hastanesi’nde yaptıracağız.
maygirl deryanur1 hepsini saglik ocainda yaptrdim bi sorun yasamadm sonucta menejitte bi igne yani.rota zaten damla ister hemsire yapsin isterseniz kendiniz dahi yapablirsiniz.
magal Biz henüz menenjit yaptırmadık ama rotanın ilk dozunu çocuk doktorundan ikincisini aile hekiminde yaptırdık. Sorun olmuyor. Devlet hastanesinde menenjiti sanırım reçete ediyorlar, aile hekimleri yapıyor.
delirmeceler deryanur1 rota aşısını aile hekimliğinde yaptırdık ama menenjitleri doktorumuz kilosuna göre ayarlayıp hastanemizde vurdurttu aile hekimliği yapıyormu bilmiyorum ama
maygirl gezgin35 hayir yapmadi ama cok huzursuzluk yapti ogün zatrn ağır bi aşı menenjit…cok huzursuz oldgu icn calpol vermistim yinede uyumasi kolaylasti gece 2 oldu uyuyamiyordu yoksa
minikmucizemaak deryanur1 Bize rotayı çocuk Dr, menenjit çocuk hemşiresi yaptı. Menenjit 5. Ay da ilk dozunu olduk ama herkes de değişiyor plan. Bizde maşAllah ne ateş ne hıysuzluk hiçbir yan etki yapmadı.