kader1206 Kızlar 3 ay önce doğum yaptım ve uzun bir süre çocuk düşünmüyorum aynı zamanda emzirıyorum sütümü etkilemicek doğum kontrol hapları var mı .?
Themom_ kader1206 13 aylık bebeğim zlynda 4 kullanıyorum 40 kontrolümde doktorum emziren anneler için olan koruyulucğı en yüksek dk hapı bu demişti ve yazmıştı yani 12 aydır kullanıyorum ekstra bir korunmada yapmıyoruz sütümü de etkilememişti memnunum
askbebegimmbenim kader1206 zlynda kullanıyorum bende 15 gün oldu yan etki olmadı şükür 2.cocuk düşünmüyorum
selimhankerem kader1206 doğum sonrası doktorum hemen cezarette verdi kullandım ama prospektüsü iyi okuyun koruyuculuğu gerçekten var
iki_prensesannesi kader1206 doktor bana emzirdigim dönemde doğum kontrol hapları ile gebe kalma ihtimalimin yüksek olduğunu söylemişti çünkü en düşüğünü öneriyorlar daha farklı bir korunma yöntemi araştırabilirsiniz sağlık sorununuz yoksa koldan implant gibi mesela
adaatuna kader1206 en ala korunma yöntemi😂 doğum kontrol hapı ya da implant gibi. Hormon almıyor vücüdunu en sağlıklısı