Can_imin_Cani Kizlar suam kizimin elleri ayakları ates gibi olcuyorum 36.6 cikiyor bozuk mu bilmiyorum sizce nasil anlaasilir atesin ciktigi bu saat oldu uyumamis calpol icirdim simdi napacam sasirdim😟
Hohomoromu Can_imin_Cani el ayak değilde alnı çok sıcak mı ateş çok çıktıgında tam tersi el ayak buz gibi olur
MelekGuleryuz Can_imin_Cani sakin ol canım. Yarım kollu zıbın giydir evin sıcaklığı 22/25 derece arasıysa. Ilık su yap bezlerle eklem yerlerine alnına koy. Calpol verdiysen 40 dk da etki ediyor. iki gündür hastanelerdeyiz bizde kanda enfeksiyon çıktı sürekli ateş çıkıp iniyor. Bu saat oldu yeni uyudu ateş uyutmuyor. Ölçüyorum 37.8 çıkıyor ama bana göre yanıyo çocuk. eğer içim rahat etmeyecekse acile götür bi.
Sierra Can_imin_Cani atesli olmasi icin 37.2 ve uzeri olmasi gerekiyor huzursuzlugunun sebebi baska biseydir veya atak haftasinda olabilirsiniz calpol etki edecektir
Gulciiiiin5555 Can_imin_Cani ateşliyken el ayak buz gibi olur alnı ense kol altı ve ağız içi çok sıcak olur korkmayın 38 üstü ateşte korkun
Hohomoromu Belki çok mu giydirdiniz üstünü oyuzden sıcaklamıs olmasın bi kat inceltin yine aynı olacak mı
BenMathilda Can_imin_Cani benim oyle cok oldu da, bebegim yaniyo sandim megersem benim elim sogukmus 😄🙈 atesi olsa atesolcer ile çıkardı diye düşünüyorum, ev sicaksa, hareketli olduğu bi ansa ondan öyle gelmiş olabilir de olmayabilir de
DFM 4 saat arayla calpol ve dolven verdim. Limonlu su yapıp sık sık çoraplarını batırdım giydirdim ayaklarına. Tek zıbınla tuttum ve 39u buldukça hemen duşa soktum. Çok zor ateş. Geçmiş olsun 🙏🙏
Seydameva Can_imin_Cani ateşi çıktığında elleri ve ayakları üşür sıcak olmaz birde alnından ve ensesinden bakabilirsiniz ateşe çok Farklı bir sıcaklık oluyor anlarsınız
BenMathilda Can_imin_Cani diş yapiyor olsa hakikaten atesi olur yani atesolcerle olctugunuzde 37,5 gorurdunuz.. bebekte huzursuzluk var mi