Bennureyla Nasıl yumuşatıyorsunuz havucu , kabağı ve meyveleri… Sıfır bilgim var. Bebeğimin ek öğüne başlamasına iki ay var ama öğrenmek istiyorum.
selins1313 Bennureyla ilk üç gün kuralı ile verdim ben önce yoğurt Daha sonra sebzeler Sebzeler bitti Meyveler Daha sonra çorbalar
oglumubeklerken Bennureyla havuç Patates gibi sebzeler suda ya da buharda haşlanır Elma armut vs meyveler için cam rende kullanıp rendeleyebilirsiniz
merve171214 Bennureyla buharlı pişirici kullanıyorum yarısını çatalla ezip veriyorum yarısını bütün eline haşlayıp veriyorum sebze meyve yoğurt yumurta sarısı tahıllar ve çorba olarak gidiyorum ilk bebeğimde doktorumuz bu şekilde demişti ikincide de böyle yaptım püre vermedim katı alışması için
Bennureyla oglumubeklerken cam rende şart mı? Bebek için daha iyi bir kıvama getirdiği için mi yoksa rondo işimi görmez mi?
oglumubeklerken Bennureyla bence cam rende önemli meyvelerin sebzelerin vitaminini korur. İlerleyen dönemde ceviz badem için de kullanırsınız muhallebilere eklemek için rendelersiniz. Zaten cam rende fiyatı çok uygun bir ürün.