zeynepeslemdemir Merhaba kızım 3 aylığa giriyor. 2 saatte bi genelde 60 cc süt veya mama veriyorum bu yeterli midir sizce 90 cc ye çekeyim mi yoksa kilosu 4 kg bi tık geriden geliyoruz ama kusuyor fazla verince de
aslisdiyebiri zeynepeslemdemir bikac kere deneyin zaten bititrirse ihtiyacı vardır fazla gelirse kusar zaten
anonim99 zeynepeslemdemir 90 a çekilebilir aslında ayına göre ama aglamiyosa huzursuz değilse doyuyo demekki. Ama birkaç kere deneyebilirsiniz içecek mi icmeyecek mi durumuna göre bakın
melike4672 zeynepeslemdemir bizimkide 56 günlük 90,100 arası veriyorum dün doktor dediki istediği kadar ver vermemeslşk yapma dedi
alinann zeynepeslemdemir bana doktorumuz 2 saatte bir 30 cc ver daha fazla verme dedı keske yesede versemm 2 ay 8 gunluk
tubamrt Bizim de 3 aylik reflüsü var 3 saatte bir 60 cc veriyorum aralarda emziriyorum. 5300 kilomuz. Doktorumuz iyi dedi. Reflusu olduğu için az ve sık besleme yapıyorum kusmasin diye
bsmnl zeynepeslemdemir benim bebeğim 1 aylık 2 saatte 60 yada 3 saatte 90 mama içiyor anca yetiyor 3 kilo size az gibi geldi ama ağlayıp istemiyor mu daha fazla
alinann bsmnl sadece mama . normalde 600 cc ye yakın ıcıyordu 1 hafta flan ıcti suan asla ıcmıyor ne yapacagımıda şaşırmış durumdayım
livanurvealpinannesi61 zeynepeslemdemir 3 aylık bebek 60-150 ml arası anne sütü yada formül mama içebilir. İçiyorsa 90-120 ml verin bence.