nurseemom Kızlar bana tek elle kapanabilen pratik bebek arabası önerisi olan varmı? Puset istemıyorum bebişim 6 aylık oldu rahat olsun lütfennnm
nurseemom alinduhatg kendı başınıza rahatça açıp kapatabiliyormusunuz? Bide cok yer kaplıyormu arabaya falan koysak bagaja
nurseemom Newhappymom bakıyorum teşekkür ederim. Yazın falan rahat olur değil mi? Bizimki çok özgürlükçü sıkışmak daralmak istemiyor hıc😂
Newhappymom nurseemom şuan kullanıyorum uzunca yatıyor kalkıyor oturuyor çok rahat ediyor 🌸🌸 benimkide öyle valla 😂
alinduhatg nurseemom kendım açıp kapatıyorum kucağımda kızım elinde araba 3 kat çıkıyoruz rahat çokta yer kaplamıyor
Havvaana nurseemom var canım genelde civilde oluyor ordan aldık ama diğer internet sitelerindeki stok durumunu bilemem foto atacam ordan bak
Havvaana nurseemom Hafif kullanışlı bir araba, iki kademesi var biri tam yatıyor biri hafif eğimli duruyor bu özelliğini sevmiyorum kızım oturmaya başladığından beri dikkatimi çekti ama bu tarz kabin boy arabalar hafif olsun diye hep bu şekilde yapılıyor