Gunay2412 Kızlar bebeyimiz kaçta uyuyor akşam? Bebeyim 9 da uyuyo 10da kalkıyo yataktan kaldırmıyorum ışığı açmıyorum yinede saat 12ye kadar dönüyoo 9 da uyuyup sabaha kadar deliksiz uyuyan bebiş varmı ya?
maria3434 Gunay2412 2 bucuk aylık bebeğim var gece 3 gibi uyur sabah 7 de uykuda mırıldanır uyanmadan hemen goguse alıp emzirip yatırıyorum 9/10 gibi bidaha uykudayken beslıyorum 12 ye kadar uyuyoruz bu şekilde artık uykumu alma fırsatım oluyo Uyku düzenimiz şimdilik boyle
birbebekle Gunay2412 gece 1 buçuk 2 gibi gözleri kapalı uyanır rmzirirm tekrar uyursabaha kadar. Çoğu zaman sabah kucağıma alırım uyandığında tekrar uyuruz 10.30-11 e kadar. 16 aylık
Gunay2412 Berilsmom13 Azerbaycanlı olduğum için öyle yazdım ayrıca burası okuma yazma öğretmee yeri değil bildiğim kadarıyla. Şimdi doğru yazmışmıyım??
Gunay2412 ZeydsMom birbebekle merve171214 benim kız 7 aylık güzel bir rutini vardı bi kaç gündür aly üst olduk valla🤦🏻♀️
merve171214 Gunay2412 2 buçuk yaşında ve 6 aylık iki çocuğum var akşam 22 de uyuyorlar sabah 10 da kalkıyorlar küçük olan sabah 6-7 de bir emmeye kalkıyor uyanmadan emziriyorum sabah 10 a kadar kalkamıyor
ZeydsMom Gunay2412 9 da yatirsa necede dururki 10 da durmagi yaxsidida hele cox yatir axi. Bu qede ac qalirki?
maria3434 elosdef hyr gaz sorunumuzu aştık cok erken belkıde ama Ben gazlı oldugunu hıssetıgım zamn biraz rezene ve anasonu karısıtırıp 1 2 çay kaşığı kdar biberondan uyurken ıcırıyorum sabaha kadar alttan gazını cıkarıyor bana gerek kalmadan :)
elosdef maria3434 hangi biberonu kullanıyosunuz yalnızca anne sütü mü veriyosunuz kprkuyorum biberon verirsem memeyi bida istemezse diye:(