sekerportakali9 tgbalperen konudan alakasız ben kendi bebeğimin damağını bu kadar net göremedim daha. Telefonunuz hangi marka 😅 Bizde 4 ay 7 günlüğüz aşırı diş huzursuzluğumuz var sizinkiyle aynı görüntü olarak asla dokundurtmuyor bakamıyorum
TuubaArden Çok net değil ama diş gibi benim bebeğimin böyle beyazlık görüldükten iki gün sonra dişi tam olarak görünmüştü. Bebeğinizinde muhtemelen 2 3 güne net görünür artık
tgbalperen TuubaArden insallah 2 gündür böyle bekliyoruz çıkmayınca yanıldım sandım ilk bebeğim pek bilgim de yok
farelikoyunkavalcisi tgbalperen bizimki aynı anda iki tane geldi aşırı huzursuz uyku yok mutsuz çok zor bir surecmis şimdiden size de kolay gelsin🐣
tgbalperen farelikoyunkavalcisi 1 haftadır bizde öyleyiz asla durmuyo huysuz 9 da uyuyan bebeğim 1 e kadar ayakta canlari saolsun onlar iyi olsun yeter
tgbalperen sekerportakali9 samsung a 51 kamera şükür alın bence 😂 diş eti kabarmışsa yarik oluyo ve içinde beyaz duruyo o zaman sizinki de cikiyo biz 8 Ay 10 günlüğüz anca ilk diş çıktı sizinki maşallah erken çıkacak
sekerportakali9 tgbalperen ay hadi inşallah çıkar ya o kadsr çok huzursuz ki kendimi unuttum gerçekten 🥲 ay inşallah sizinkide çıkar bir an önce 🩷