NatashaRomanoff CaninannesiCemre özel bir şey yapmadım ilk başlarda hiç sevmiyordu ağzını yapıştırıyordu hatta yumurta farkındaydım yoruluyordu ağzı. Ama her gün haşlayıp koydum. O yemedi ya da yediği kadar yedi bıraktı kalanını ona göstererek ben yedim. Ama şöyle bak ben nasıl yiyorum gibi değilde sakin sakin onun izlediğinin farkında olarak 🤭 sonraları 2-3 parça 4-5e çıktı 6-7ye çıktı derken yemeye başladı.
CaninannesiCemre NatashaRomanoff Süper 💙🙏 maşallah,darıısı başımıza 🙏 kahvaltı ile alakamız yok 🤷pankek ile telafi etmeye çalışıyorum ama işte 😊
Babyboss06 Benimde 20aylik oğlum var kahvaltıda 2yumurta yiyor ancak sadece beyazını bende protein diye hiç bir şey demiyorum
Ssesen NatashaRomanoff veri yesin bir sey olmaz alerjisi yoksa saglıklı benim kızım da 2 yumurta yiyor
NatashaRomanoff CaninannesiCemre inşallah en kısa zamanda sizin bebeğinizde alışır severek yemeye başlar 🙏🏻🥰 seçince seçiyorlar yaa yetişkin bizlerde bile var yumurta sevmeyen kokusundan rahatsız olan. Umarım sever 🙏🏻
NatashaRomanoff Gizmokzilla peynir ve ceviz mutlaka oluyor her sabah. Diğerleri değişiyor. Salatalık, domates, zeytin, reçel yaptım pekmezli suyla çilek reçeli. Benim kızım bayıldı fikir olabilir annelere. 🙏🏻