Meriskus Eevettttt hanımlar günaydın , hayırlı sabahlar Herkes memnun kaldığı uygun fiyatlı, ama harikaaaa diyebileceği makyaj ürünlerini yazsın Böylece herkes faydalanır Ben başlıyorum - Beaulis pudra harika göz altlarına dolmuyor , gün boyu sabit kalıyor
Laydaren Meriskus Ben de beaulis den gideyim. Senelerce the balmın eyelinerını kullandım. Ama beaulisin mor olan eyelinerını gerçekten çok güzel. Ne akma ne taşma ne kuruma. Mis gibi
Iremylcnkya07 Meriskus emily dudak kalemi flormar 27 gloss pastel plump up onlar da güzel beaulis mor eyeliner 🌸
aven Beaulis mat likit rujları hafif kuruluk yapiyor ama kalıcı altına dudak balmı sürünce işlem tamam malum likit rujlarin fiyatların uçmus durumda
Meriskus Laydaren şuan bende onu kullanıyorum Tha balmdan ruj far paleti çok kullandım ama aşırı pahalanmış
Laydaren Meriskus Arada güzel indirime giriyor. Balmın aydınlatıcı, allık ve farlarının üzerine hala tanımam. Bir de uzun süre gittikleri için paraya kıyılıyor 🙃 ama eyeliner için alternatife hiç gerek yok, beaulis gerçekten iş görüyor
Hamburgerr Meriskus göz altlarından rahatsız olan varsa, pastelin lila kapaklı eye cream concaeler kapatıcısını aşırı aşırı aşırı öneririm hiçbir şey kapatmıyordu göz altlarımı en son 1000 lira verip sephoradan kapatıcı alıcaktım şans eseri bu kapatıcıyla tanıştım ve resmen göz altlarım insana döndü 😂 fondoten olarak note bb fondoten öneririm allık beaulis ve lykdda çok güzel ürünler var yada pastelin krem allıkları 👌 gloss lykd çok güzel maskara beaulis pembe tombik olan
ddenzege Hamburgerr tam ihtiyacım olanlar çok teşekkürler göz altı ve bb ye bakacagm . Bb krem arıyordum alt tonu ne acaba sarı mı pembe mı
Iremylcnkya07 Meriskus plump uplar öyle ama çok yakmıyor normal ferahlık veriyor flormarın ki normal gloss