coraplarheptek alinduhatg çocuk alerji bölümü olan bir doktora direk alabilirsiniz özel hastaneye gidiyorsanız
alinduhatg 21 aylık kızım kollarında bacaklarında yanakları bu şekilde oldu neden olabilir ? İsilik diyorlar ama değil sabah akşam duş alır ıslak mendil bile kullanmam bez degıstırırken tötünü yıkarım , 1 haftadır var ama bu akşam ellerine kadar gelmiş
One-life alinduhatg geçmiş olsun çocuk doktoruna gideceksiniz o sizi alerji doktoru için sistemden kayıt açıcak sevk etmesi gerekiyo direk alerji bölümüne randevu alınmıyo
sesenese alinduhatg benim kizimdada boyle olmuştu birden oldu 1 yasindaydi ozaman suna 3 yasina girecek hala kollarinin ustu ve bacaklarinin ustunde puturtulerden var ve gecmiyo mustelayida kullandik alerji testide yapildi ama develet sadece deei testi yapiyo normalde kan ve solunum testide yapiyolar ama iste ileri derece olmasi lazim oyuzden ben yine tekrar kan ve solunum icin test isteyecegim
alinduhatg sesenese bızım yoktu biranda çıktı anlamadım bende doktora randevu alamıyorum 15 gün süre dolmamış diyor sistem ne saçmaysa
Pinkgold alinduhatg bizimde yoktu 2 gündür yüzü sırtı boynu falan isilik döktü biranda çocuk kaşınıyor birazda 2 gün önce güneşe çıkartı annem parka götürdü heralde güneş vurunca akşamı döküntü oldu oğlumda ondan oldu diyorum artık
alinduhatg Pinkgold olmazsa yarın acile götüreceğim babasında güneş alerjisi var herhalde kızımda öyle