Fatosveaselbebek zulfuqarsmom tadımla başlayın havuç haşlayıp buharda az verip uç gün kuralına uygun bi şekilde verin snr o havuca patates koyun onu da uç gün kuralına uyun snr elma püresi yapın ama bence ilk sebzeden başlayın Bebekler sebzeyi çok sevmiyor tatlı degilya meyveler tatlı diye onları çok seviyor ilk tadım önemli tabi birden çok çok vermeyin alerji yapiyormu diye uç gün kuralı önemli
zeynep-1206 zulfuqarsmom be.bek instagramdan ekleyebilirsin orda ek gıda bilgileri veriyoruz birbirimize ♥️
zulfuqarsmom merhaba.bebegim 3 ay 22 gunluk.formul sutle besleniyor.ek gidaya ne zaman baslaya bilirim.nasil baslamaliyim? lutfen bu konuda yazarmisiniz
Ikrazumra19 zulfuqarsmom henuz cok kucuk formul sut bile en azindan 5.ayi bekleyin yogurt sebze puresi seklinde baslarsiniz
Fatosveaselbebek zulfuqarsmom ben 4 buçuk ayda başladım tadımla ama en güzeli 5 buçuk ta başlamak çokta geç kalmayın 7 aya kadar beklemeyin benim kızım suan 7 aylık ben sadece tadımla başladım suan günlük kahvaltı yoğurtlu meyve sebze püresi snr çorba snr kaşık maması olarak gidiyoruz tabi değiştirip değiştirip yapıyorum
Fatosveaselbebek zulfuqarsmom formül sut ne acaba ben bilmiyorum uç gün kuralı da ilk cay kaşığın yarısı ikinci gün tamamı üçüncü gün bi tatlı kaşığı olarak yapın burda önemli olan bebek seviyormu alerji yapiyormu o önemli yoksa karnını doğurmak icin erken mama yada anne şutu ile devam edin bide 4 aylık olduğunda organik yulaflı kaşık mamasına başlayın herobayb kullanıyorum pirinç ünlü değil ve organik yulaflı bebeğim çok seviyor
Elfduru Günde 1 öğün verin ve öğlen saatlerinde çok aç olmamalı ,çok tokta olmamalı en fazla yarım çay bardağı kadar. 3 gün kuralı ile havuç patates bal kabağı vs. alerjik reaksiyon göstermez ise sebzeleri karıştırarak verebilirsiniz