Sksjsjjsks Kızlar aşırı derece de kulunçlarım boynum nefes alırken göğsüm bile ağıryor kalbime bile atıyor ağırısı boyun fıtığımda var bu ara ellerim uyuşuyor geceleri okadar kötü ya geceleri terliyorum büyük ihtimalle oda üşüyorum bu şekilde oluyor ne öneriyorsunuz caresı ne
Strongmom7 Sksjsjjsks Geçmiş olsun canım bende çok çekiyorum kulunç ağrısından özellikle kışın üşütmemek gerekiyor kupa tutmak iyi gelir eşine kremle masaj yaptır sonra sıcak havlu bas iyi gelir 🙏
Minel-inannesi Sksjsjjsks benim dogumda sezeryandan sonra soluma bi saplandi ustunden yil gecti hala cozum bulamadim. Termal tatilede gittim, kupada cektirdim, hacamatta yaptirdim, masajlar kremler, fizik hareketleri. Bi caresini bulamadim maalesef 😊
Sksjsjjsks Strongmom7 sanada geçmiş olsun canım yatakta bile rahat değilim heryerım ağrıyor sanki çok kötü deneyeyım bir kupa da önerilmiyor emzırme döneminde ondan yapmıyorum
Miranalim55 Aynısı bende cekiyorum hem kulunc hem boyun fıtığı ama benm tek tarafa vuruyor sağ tarafıma
Minel-inannesi Sksjsjjsks fizik doktoruna ayri ortopedi doktoruna ayri gittim. fibrili mibrili afilli bi isim soyledi doktorlar agri icin. Ee dedim nolcak nasil geccek. 1kas gevsetici hap, bi krem, gecer gecer 😒
Ayserose Ben bu ağrılar için bir kaç sırt egzersizi yapmaya başladım çünkü artık dayanılacak gibi değildi. Ciddi ciddi kulunç ağrılarım 2 günde yok oldu sırtım gevşedi öyle rahatladı ki duruşum bile farketti oturduğum yerden yapıyorum bi deneyim isterseniz
Sksjsjjsks Minel-inannesi fibrimiyoloji mi dedi yani psikolojik ağrı demek istemiş 😑 geçmiyor işte baktı mı röntgen emir vs kanıya vardı
Minel-inannesi Sksjsjjsks valla hicde psikolojik degil gayette fiziki bi agri. Sezeryandan sonra kaldirdilar yataktan gezdim dolastim hadi geri yat dediler. Yatarken bi ziplendi kaldi kulunç gibi geri yatamadim. Butun gece nefes alamadim, yerime yatamadim. Hastanede kac tur attim Allah biliyo. Butun hastanede herkes sirayla uyudu bi ben uyaniktim. Hala dahada devam ediyo iste.
Ayserose emirbal YouTubedan kamburluk için egzersizler olarak araştırdım çünkü artık duruşum da bozulmuştu yaptığım meslek artı bebek taşımaktan ötürü. Orda çıkan bir kaç videodan hareket buldum yaptım ve kulunç kalmadı
Sksjsjjsks Minel-inannesi evet benimde seserrysn da arttı ağrısı tutuldu baya sonra dan ağrısı daha sa arta arta devam etti