EzgiAsell Cinarinmelek_annesi07 çok gecmiş olsun canm aman diyip çok dikkat et çok hızlı ilerliyor benm kızımda aynıydı kuru öksürükle başladı snra balgam fln derken hemen bronşte çevirdi şimdi çok şükür dha iyi ama yinede tam atlatamadık
Ikrazumra19 Cinarinmelek_annesi07 aman gecikmeden doktora gotur balgamli sıkıntı cigerlere inip bronsit yapabilir Allah korusun onlemini al
EbruAlperen Cinarinmelek_annesi07 bence hemen götürün benim bebeğim zatüre oldu 10 gün hastanede yattık bugün cıktık daha vakit kaybetmeyin
elifcancan Cinarinmelek_annesi07 canım çok geçmiş olsun @hekimanne hesabına git balgam masajı var balgamı artırıyormuş. Bide öksürük içinde zeytinyağı sarımsak karıştır biraz beklesin sonra zeytinyağını ayağının altına sürüp çorabı çekecekmişsin internette bi abla çok fayda görüp paylaşmıştı. Tabii size kalmış allah şifa versin inşallah
Doraveduru Ikrazumra19 gulmeyin yanlış anlamayın ama balgamı nasıl anlıyorsunuz atıyor mı dışarıya . Bizde de öksürük var da acaba dedim şimdi
Ikrazumra19 Doraveduru disariya atamaz bebek yani cok zor olur oksurunce agzina gelir yada midesini bulandirir ama tukurmeyi bilmesigi icin geri yutar yani nasil tarfi etsem bilemedim kuru oksuruk ile balgamli oksurme farkli oluyor
Ikrazumra19 Cinarinmelek_annesi07 bence gidin yarin cocuk doktorunuza cunku bitkisel birsey veremezsin balgamida atamaz bronsite cok cabuk cevirir bebeklerde iciniz rahatlar hem
Cinarinmelek_annesi07 Ikrazumra19 evet öksürüyor balgam cikiyor ama yutuyor malesef😥😥 doktor ne der peki antibiyotik yazmas insallah
Zeynep_ Bizdede durum aynı bi hafta önce antibiyotik ve hava kullanıp iyileştik dün yine tekrar etti kuru öksürükle başlayıp balgama cevirdi burnu tıkalı. Uyuyamıyor bile nefes alamadığı için sürekli uyanıyor bende yarın götüreceğim
Cinarinmelek_annesi07 Zeynep_ baslar baslamaz hastane ue goturdun antibiyotik mi verildi canm gecmedi mi buna ragmeb
Melda41 Bricanly balgam söktürücü şurup var benim kızımda 5 aylık Pazartesi günü doktora gittik bu ilacı verdi direk dışarıya attırıyor. Gazını çıkartırken de eksimigiyle beraber de balgam çıkartıyor rahatlıyor
Cinarinmelek_annesi07 elifcancan zeytinyagi ve sarimsak sarimsagi ezio zeytinyagina koyuo bunu surucem ayağının altina? Dogru mu anladim canm yapıcam gecer insallah saol canm😥🍀
elifcancan Cinarinmelek_annesi07 canım 3 diş sarımsağı ez zeytinyağı gezdir üzerinde diyo tarifte sonra ayağının altına sür. @hekimannenin balgam masajı var ellerini kubbe gibi yaparak aşağıdan yukarıya doğru sırtına vur yüzüstü yatırıp yapıyorsun 5 dk boyunca iyi geliyormuş.
Zeynep_ Cinarinmelek_annesi07 ertesi günü hemen götürdüm antibiyotik verdi 10 gün kullanıp iyilrştik ama gecen gün tekrar başladı bugğn yine götürdüm antibiyotik yeni kullandığımız için yazamadı hava verdi gunde 4 defa hava verip sık sıkta burnunu çeliyorum. Üst solunum yolu enfeksiyonu dedi. Ama öksürmekten hapşurmaktan sürekli uykusu bölünüyo :(