irem06 İlişkiden 14 gün sonra test yaptım ve negatif çıktı çıkan sonuç doğrumudur 14 gün teste çıkması için yeterli mi
ceriio irem06 yumurtlamaya denk geldiyse olsa çıkardı ama yumurtlama zamanını bilmiyorsanız denk gelmediyse erken test yapılmış olabilir. Aslında bütün iş yumurtlama zamanında 😊
askbebegimmbenim irem06 adet gelmeden 3 gün önce yaptım çok çok silik çizgi çıkmıştı belli olmaz yani bekleyin
irem06 niloyaaa adet gününden 10 gün önce de yapılıyormuş araştırdım da yaptığımda 10 gün falan vardı adetime
niloyaaa irem06 adet döngünüzden 14 çıkartırsanız şeklinde hesaplıyo doktorlar mesal 26 günde bir adet oluyorsanız 26-14=12. Adetin birinci günündne itibaren 12. Güne denk gelir. Kişiye göre değişir
ceriio irem06 herkeste değişebiliyor bu ama düzenli 28 günde 1 adet gören birinin 14. Gunune falan denk geliyor. Benim mesela düzensiz adetlerim bazen gelen akıntıdan falan hesapliyorum tam 14. Günü adet oluyorum
Mirena irem06 ortalama oyle adet dongusunun ortasi gibi oluyor ama kisiden kisiye gore degisiyor adet baslamasina bi kac gun varken de yumurtlama olabilir hemen adet bitiminde de
niloyaaa irem06 nasıl hesaplandığını açıkladım googleda bakabilirsiniz illa 12. Gün olcak diye bişey yok