beyzzsenturkk_ Ahsen1- calilel galiba doğru yazdıysam onun renk eşitleyici beyazlatıcı kremi var al bana dua edersin
betulggd Ahsen1- civa yerine arbutin içeren arnavut kremi kullanın. Hem doğal hem renk açıcı ve eşitleyici hem de nemlendirici. Aktarlarda ya da instagram sayfalarında bulabilirsiniz.
Sudee00 Ahsen1- Hom bitkisel beyazlatıcı krem tek geçerim koltuk altı genetal bölge diz bölgemdeki karartıyı geçirdi 2 haftadır yüzümdeki lekeli bölgelere sürüyorum açılma var eşitledi faydasını görmeye başladım egeeylul
egeeylul beyzzsenturkk_ merhaba bende beyazlatıcı arıyorum sizin dediginize baktım yorumlar çok güzel siz denediniz mi acaba
eclahu beyzzsenturkk_ ben aldım günde kaç kere surulur doğru düzgün kuşlanmadım daha hatta rutin başlamak istiyorum sadece istiyorum şu an başlayamadım😀
egeeylul Sudee00 ciddimisinizzzzz😳 Bıyık bölgemdeki lekem için bir sürü şey kullandım okadar etkili mi gerçekten ismi neydi
Ahsen1- Sudee00 ben şehir değiştirdim ve Antalya’nın havsi beni kararttı hunes kremi kullanmama rağmen güneşten dolayı karardim yani
Sudee00 Ahsen1- Hangi marka güneş kremi kullanıyorsunuz? Dediğim kremi alın kullanın isterseniz faydasını görürsünüz belki ben memnunum kendimde satıyorum zaten
Mihribani32 Kim ne der nasıl karşılar bilmem ama drtayyaroz beyazlatici krem bnm yüzümü çok iyi yaptı BM hem doğum lekesi hemde güneş izleri vardı 20 yıllık hepsini açtı aşırı memnunum
sweetbabyy beyzzsenturkk_ ne kadar sürede fayda gördünüz acaba ortalama? Genitale kullandınız mı bide
beyzzsenturkk_ sweetbabyy benim arkadaşım kullanıyordu koltuk altı diz kapaklarına falan kullandı genitali bilemiyorum ama oraya cok fazla sey sürmek ph dengesini bozuyor