muhammedinannesise Kızlar size sorum olcak google de var gebelik dior ama ben merak ettim adetim ayın 10 da
Themom_ muhammedinannesise hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza akın 1 haftalık falan mı hamilesiniz 5 ve üzeri hamilelik cünkü
Bebegim3535 muhammedinannesise şuan gebelik yok ama adet döneminize henüz var geç gebelik gibi durumlar olabiliyor o nedenle henüz değerinizin yükselme olasılığı var
muhammedinannesise Themom_ yani şöyle ki en son ilişkimiz 23 de oldu kasık ağrısı çok vardı değere baktık bu çktı ondn sorudm ama yok diyiyorlar anlamadö
muhammedinannesise Bebegim3535 ya teşekkür ederim inşallah yükselir diye ümit ediyorum çnkü istiyoruz yani gecen ay 12 de olmuştum bu ay 10 gösteriyor
Elfgrn muhammedinannesise bu değer negatif ama çok erken yaptırmışsın şüpheli ilişkinin üzerinden en az 12-17 gün geçmesi lazım doğru sonuç alabilmek için adetinize yakın tekrar yapın yada geçilmesini bekleyin şuan değer negatif amaa o zamana ne olur bilemeyiz varsa o zaman yükselir şuanda çıkmaması çok normal
muhammedinannesise Elfgrn inşallah yükselir cnm çok saol bakalm kasık ağrım ve akıntım çoktu diye gdp verdim idrar ve kan aldı enfeksiyon da yok ama niye böyle oldu anlamadm
Elfgrn muhammedinannesise Belki yumurtlama yaşıyor olabilirsin bazı aylarda 2 kere yumurtlama da olabiliyor. Yada bebiş de olabilir rahim kendini hazırlayabiliyordur
muhammedinannesise Elfgrn inşallah bakalm çok saol cnm bu arada dediğin gbi de yumurtlama olablr çnkğ oğlumda hamile kaldığımda doktorum adet tarihinden Bi hafta önce kalmışsn demişti adetin geçmesine rağmen 65 çkmıştı