Ozra Kızlar yarın 4 kişi olıcaz kahvaltıya misafirim var. Patates ve sosis kızartcam Domatesli biber kızartması Yumurta haşlarım Bide pankek yapsam alakasız mı olur ? Önerilerinizi bekliyorum
EmirMom1 Ozra Pankek gayette güzel olur bence yanına ufak kaselere reçel ve çikolata koyarsın mis gibi Bide bence sade yumurta haşlamasındansa yumurta salatası yapabilirsiniz güzel oluyor baya
Asafsbn Ozra Lorlu biber olabilir Poğaça mayalayip yapabilirsiniz yada dereotlu çok hoş oluyor Krep de olabilir Pankek gayet güzel bir fikir bence meyve ile süslenince görüntüsü beni benden alıyor Yumurtaları haşlayıp kapama yapabilirsiniz Mantar kavurması
Ececiiim Ozra pankek genelde çocuklara hazırlıyorum ben yetişkin misafire belki börek gibi birşey yapabilirsiniz. Ya da kuymak olabilir
Esross10 Ozra milföyü ikiye kesip normal boş yağsız tava da pişiriyorsun. Bir tarafını pişirince o kat kat ayrılıyor. Kaşarlı yapmak istersen çevirdiğinde arasına kaşar koyuyosun o kadar çok basit ama hüzel oluyor. buradan bakabilirsin