segah06 Instagram’da bir doktor takip ediyorum. Pişik için karbonatlı su yapıp temizleyin çocuğu diyor. Daha önce bu yöntemi deneyen ve geçiren oldu mu aranızda?
Kokoshbaby segah06 bnm oğlum hıc pişik olmadı .Ama ben küçükken çok pişik olurmuşum.Babannem duş aldırır snra Arko tüp te olan kremden sürermis.1günde geçermiş.
cansucansu1 segah06 dr Osman gönülal dedi değil miş bende gördüm ama nasıl yapıldığını bilmiyorum. Doktora götürüyorum mantar diyor ıslak mendili kullanmıyorum
segah06 cansucansu1 evet evet ondan gördüm bende. Hoca mesajlara da dönmüyor maalesef. Çok pişik problemi yaşıyorum. Acaba nasıl yöntem bu?
segah06 Menessasmom Dr osman gönülal diye Instagram bir doktor var, o önermiş. Kesfetime düştü. Şaştım kaldım. Göğüs ucu yara olunca da karbonatlı su önerirler ya, belki faydalı olabilir mi? Ama bebeğin poposunda nasıl kullanılıyor acaba?
babyandmomyy segah06 weleda krem öneririm hem temiz içerik hem çok etkili sayesinde hiç pişik olmadı bebegim
Cylnn4520 Bizimde geçmeyen pisigimiz var arko mustella travazol hepsini kullandim dr islak tutma diyor baska bişey demiyor her gün yıkıyorum nasıl duzelicekkkk 😒
segah06 Cylnn4520 bize hametan ve Fito krem iyi geliyor. Artık her alt açmada hametan sürer oldum ben. Bide atopik ciltli. Her açmada altını yikiyorum ona rağmen pişik. Fito ve hametanı öneririm mutlaka
aycasil Cylnn4520 sudocrem kullanın kalın bir tabaka halinde sürün. Kremden dolayı ciş cilt ile temas etmiyor iyilesimesi hızlanıyor. Birde havalar artık sıcak biraz açık birakmaya çalışın poposunu. Hava alsın.
Busraata33 segah06 Bebeğinizin poposunu havalandırın yani her beslemeden önce suyla silip kurulayıp bi 5dakika bırakın Tabi inşallah üzerime işemez diye dua edin ☺️.Alerjik bebelerim var çok pişik oldular Şuan çok olmuyor.Pişik kremi de kullanın ama sürekli değil üst boyutta bir pislikse mutlaka doktora götürün ilaç yazıyorlar 3günde geçiyor.Yara döküyordu benimkiler doktorum sprey vermişti 3-4günde geçmişti ama bu pişiğin ileri seviyesiydi alerji kaynaklı.