Sinemskrglu 20 aylık kızım aşırı bağımlı oldu beni odada görmeyince babası dahi olsa anneeee diye ağlıyor sizde durumlar nasıl ne zaman geçer 🥹 ne yapmalıyım? Babası çok ilgileniyor baştan beri ama bu iki aydır çok fenayım bunaldım artık
Minigim38 Sinemskrglu 17 aylıkken başladı şuan 19 aylık hala öyle her saniye benimle olmak kucakta olmak istiyor kolum belim ağrıyor artık 😞
Kbr-a Sinemskrglu 22 aylıktan bildiriyorum wc kapısında bekliyor işimi bitirmeme bile müsade etmiyor. hele uykudan uyanmış ve beni bulamamışsa çıldırıyor banyodaysam babasını falan gözü görmüyor ben yıkanana kadar kapıda bekliyor
hndathn Sinemskrglu tam 28 sürdü koalaligimiz kızımla.28 ay bir fiil oturduğum yerde kipirdasam kıyameti kopardı.simdi 38 aylık şükür 2 aydır ayrıldık yine dibimde ama kucağımda durmuyor en azından.
Minigim38 Sinemskrglu inanın hiç bilmiyorum gerçekten yapışık ikiz gibi geziyoruz 1 dakika benden ayrı kalmıyor
Kbr-a Sinemskrglu öyle bi dönemimiz vardı da artık her hareketimi taklit etmeye başladığında sınır koydum girmiyor
kufkedisi Sinemskrglu 3 buçuk yaştan bildiriyorum eskiden bana bu kadar yapışık olmayan bebem son zamanlarda gittikçe daha çok koala moduna giriyor 🐨