Baranincioztrk_49 Kizalar 1haftafir diyete başladım 100 kiloydum sabah tartıldım 98 olmusum bu demin bakım kaç kalori yedim diye tartıldım yine 100 kilo yazıyor aslında tartı bozuk değil evdekilerde bakıyorlar kilolarına doğru neden böyle oluyor ya morelim bozuldu
ArvenMom Baranincioztrk_49 sabah aç karnına wc sonrası tartılan gerçek kilodur zaten hergün tartınmayın psikolojin bozulur
2cocuklumom Baranincioztrk_49 doğru ölçüm tuvalete gidip sbaah aç karınla yapılandır bi de moralinizi bozmayın bazen ağır gidebiliyor kilolar bende 86 ile başladım 80 i gördüm 1 ay sonunda daha da vereceğiz inşallah
alparslan1_ Baranincioztrk_49 diyetisyen dedi ki yediklerin ancak 1 hafta sonra doğru sonuç verir. Yani hemen yedin 100kilo oldun değil olay. Gerçek kilon bugüne oranla 1 hafta sonra belli olur. O dediğin bende de oluyor o yüzden tartıyı sadece çarşambadan çarşambaya kullanıyorum :)
nissaa Her zaman sabah tartılın ona göre anlarsınız akşama kadar yediklerinşz içtikleriniz tartıda farklı yansıtır . Bi sabah bi akşam tartılmamanızı öneririm