Sln1010 1,5 yaşında kızım suyu çok severken su an duşa girip yıkanmak istemiyor ağlıyor bende panikle 2 sefer kayıp düşürdüm sizler nasıl yıkıyorsunuz
Misskokulum Sln1010 sevdiği oyuncağı falan varsa onu da al yıka veya ördek alıp kuvetteki suyuna at bir de öyle dene benimki henüz küçük 3 aylık fikir vermek istedim
Alyam2018 Sln1010 benim kızım da aynı şekilde 17 aylık banyo yapmak resmen eziyet olmuştu çok sevdiği bebeği var ada adı hadi adayıda yıkayalım diyorum alıp geliyor adamı yıkıcaz diye hadi yıkadık yıkıyoruz derken yıkayıp çıkıyorum ağlamadan deneyin derim sevdiği bir oyuncağıyla
Sln1010 Misskokulum küvete herşeyi doldurdum yine de çiğlik atarak ağladı çıkana kadar kucağıma tırmanıyor çıkar beni diye bende ıslandım kabus gibi bir de tek basima yıkıyorum eşim geç geldiği için bu sebepten 2 sefer düştü ne yapicam bilmiyorum önceden tek basima güle oynaya yıkardım
Ezelim Benim kızım da çok severdi suyu sudan çıkarıyoruz diye ağladı şimdi de banyoya girer girmez ağlıyor çıkarana kadar ne yapacağımı şaşırdım 😑