mervemetin34 Merhaba bebeğimi uyutmakta çok zorlanıyorum bugün tam 3 ay 30 günlük bi öneriniz var mı eskiden memede uyutuyordum artık oda olmuyor çok stres yapıyorum o yüzden önerilerinize ihtiyacım var güzel anneler ( sallamaya karşıyım)
Sev16 mervemetin34 şuan 4. Ay uyku gerilmesi var o yüzden uyumak istemeyebilir o yüzden şuan bi uyku eğitimi falan imkansız
MoonCrystal mervemetin34 Sakin kalmaya çalışın uykuya direniyor . Kucaginizda dolastirin balkona çıkarın sohbet ederek gezdirin uykusu olduğu için bir noktada dalıyor mutlaka ,sabır isteyen bir durum
Angel0507 mervemetin34 11 aylık olduk hiçbir şekilde yatmıyor beşikte yada kucakta yatıyor yatsinda insan mecbur katlanıyor
kubokub Dlk55blt-rdvn istiyorum aslındaa ama ağlatmadan olsun istiyorum. Ağlatmadan eğitim verenlerde çok pahalı bakalım ne yapacağım
kubokub Dlk55blt-rdvn valla öyle diyorlar asla ağlatma yok diyorlar ben sıfır olarak algıladım ama biraz ağlatıyorlarsa bilmiyorum onu bende veririm
Dlk55blt-rdvn kubokub dozunda ağlaması sizin yanında olmanız kötü bir şey değil ağlamasından korkmayın ama tercih size kalmış yine de