deryade denizerenerl0 kırmızı masaj oluyor 2 dk masaj yaptıktan sonra otomatik maviye döner. 30 dk sağım yapıp kapanıyor. Şarji yeşil yanarsa şarji var demek. Sarı yanarsa az kalmış demek sağım yaparsan yarıda kalıyor.
deryade hbc düzenli olarak sapmanız lazım. 2 memeyide 3 saat arayla sapmanız gerekiyor. Hatta gece bile sağım yapın. Düzenli yaparsanız artacaktır.
rdora Secuuss merhaba bende de mamajo var flanşı küçük olduğu için canımı acıtıyor bunu almak istiyorum ama hala memnun musunuz çekim gücü azalıyor mu
Secuuss rdora ben alalı 2 ay olcak çekim gücü gayet iyi göğüs ucumu cıkarıyor sağarken emzirmeye kaltım bugün tuttu cocuk😂normalde göğüs ucum içe dönük ve biraz yara gibi oldu hatta uç kısmı
rdora Secuuss benim göğüs ucum da sıkıntı yok da sütüm az artsın diye istiyorum elektrikli var bende kızım durmadığı için kullanamıyorum bakalım sipariş verdim nasıl ☺️
Secuuss Secuuss ben yerleştirip direk başlama tuşuna basıyorum otomatik kendi değiştiriyor öodları önce masaj modu kırmızı sonra sağma mavi oluyor 30 dk olınca otomatik duruyor kendi
Tugcebb edanurzaynep ay bende aynı şeyi yaşadım. Dün geldi 90 dan fazla çıktı. Sonra 60ı göremedim. Bugün sağdım 30′da kaldı dedim bu kadar az sütüm olamaz, elimdeki diğer kablolu makineyle sağım yaptım kalanını. Hayal kırıklığı oldu benim için