Umutunannesi_ Aksam yemegi menünüz nedir ya bugün nedense canım hicbisey istemiyor ne yapacağımı da şaşırdım yardım lütfen 😂☺️
utkummm Umutunannesi_ bugun bende kolaya kacicam kiymali patatesli bi tarif vardi onu yapicam yanina salata içecek 😅
sezer2022 Umutunannesi_ hafta içi çalışırken hep yemeğim olur takıntılıyım,, ama hafta sonu salıyorum valla 🤣🤣 patateslerim bozulmaya dönmüş bi püre yaparım, üstüne de domates soslu kıyma kavurmayı düşünüyorum utkummm ayy nasıl bişey bende deneyeyim
utkummm sezer2022 benziyo aslinda dediginiz yemeğe 😁nasi link atiliyo bilmiyorum o yuzden ss aldim onu atsyim yazip bulursunuz🙂
karakizika1704 Umutunannesi_ valla hiç ağır yemek yapasım gelmedi kısır, patates salatası, kırmızı biber kızartma yoğurtlamadı, pişi ,fasulye kavurmasi yanınada çay arkasından kavunlu dondurma ve çilekli limonata yaptım bugün biraz değişiklik yaptım
ayseee_ Umutunannesi_ ay daha kahvaltı masam duruyo 🤧 başım çok ağrıyordu uyudum yeni kalkiyorum en basitinden bi sebzeli bulgur ve dereotlu cacık yapcam
Mrt06 Umutunannesi_ valla benımde hiç bısey yapasım yok hem sıcak hem çocuk buzluktan kızarmış biber çıkartıp ışıtırım bıde yanına patates tamam yeter
Deletedmom_110 Umutunannesi_ domatesli sarımsaklı semizotu Tavuk haşlama Suyuyla tereyağlı pirinç pilavı yaptım
ceriio Umutunannesi_ bugün eşim nöbette ama dünkü menüm tavuk sulu cennet çorbası Tavuklu pilav Ayran turşu Karpuz du😅