aylizinannesiiii Kızlar kilo veremiyorum veremiyorum diyordum bir diş çektirdim operasyonlu beş gündür çorba su içince 54 kiloya düşmüşüm 58 idim 😅🥹🥹 diş çekilince başka ne yenir o kadar acıktım ki artık tansiyonum düşüyor çorba harici ne yapabilirim 🥹🥹
Ssude aylizinannesiiii yemek olarak bilemiyorum da meyve yiyebilirsin. Muzu ez ye, milkshake yapabilirsin. Yavaş yavaş patates püresi yiyebilirsin
2minika Ağzımızdan çıkan herşeye dikkat etmemiz lazım gerçekten o geldi aklıma Allah bir şekilde al bakalım her türlü istedin diye gösteriyor 😂 geçmiş olsun 🤭
aylizinannesiiii 2minika ay o kadar doğru ki duayı bile dikkatli etmek lazım al sana kilo dedi Rabbim 😅daha asla demem ama serumluk oldum açlıktan sarı serum yiyip yiyip geliyorum 😂😂
2minika aylizinannesiiii yaa kiyamam 😂 bende dilimin ceremesini çok fena ödedim de şimdi agzimi açmaya korkuyorum 😂 bende sürekli kilo vereyim artık diye soylenir dururdum o zaman 58 dim Allah al bakalım çok soylendin dedi oğlumda bir anda çoklu besin alerjisi çıktı tam bir yıl yiyemedim resmen bişey 50 kiloya dusmustum gören hastamisin diyordu o gün anladım bı daha tövbe 😂
aylizinannesiiii Dennizz11 ay deneyeyimm Allah razı olsun iyiki yazmışım buraya yoksa sadece çorbayla besleniyordum
aylizinannesiiii 2minika ay benim kızımda da bir yıl raporlu alerji maması kullandık herşeye aklına gelecek her besine alerjisi vardı emzirirken sadece patatesle besleniyordum 🥹😅❤️❤️
2minika aylizinannesiiii bende bende 😀 müge abla zorlu imtihanlardan geçtim lafı tam bize göre o zaman 😂