Balkupum_ Serpil51 kadın bölümünden kendime gömlek pantolon filn almıltım kumaş iyi fiyat perfonmas ürünü çocuk bölümünden alışveriş yapmadım ama
Ozra Serpil51 son 3-4 aydır keşfettiğim bis site kızımın yazlık alışverişini ordan yaptım çok güzel geldi hepsi
OznurCaglar Bende kalıplarını merak ediyorum, Lcw da bir beden büyük alıyorum bunda nasıl tercih etmeliyim ? Alanlardan yorum bekliyorum😊
Serpil51 OznurCaglar büyük almıştım garanti olsun diye ama kalıbı normal geldi tam yaşını aldım onlar daha gelmedi Kumaşı da güzel ama kullanınca nasıl olur bilmiyorum bakacaz
tatlibiranneo _Asilin_Annesi_ kalıpları küçük ürüne göre değişiyor ama bana küçük geldi o yüzden 1 2 beden büyük tavsiye ederim
Serpil51 _Asilin_Annesi_ kalıbı normal geldi bugün kargodan aldım da tam yaşını almak gerekiyor tabi kız için söylüyorum 2 yaştan sonrası için
Serpil51 Ozra bencede güzel kalıbı da normaldi bazı kişilerin lcw aşkını anlamıyorum ordan da aldım ne oldu sanki süper bi kalite yoktu asla sıradan yani kumaşları hatta bazıları bi iki yıkamada mahvoldu sadece kod indirim vs diye insanların beynini yıkadılar son senelerde
Serpil51 lidokain aldım daha gelmedi çok merak ediyorum Ürünleri çok çeşitli ve güzel insanın aldıkça alası geliyor
lidokain Serpil51 ben daha dün teslim aldım. O kadar alıştım ki artık hep oradan alıyorum. Ha böyle aşırı kalite bekleme. Fiyat performans ürünü. Çok kötü degiller
Serpil51 Ozra ben iki beden büyük almıştım olmadı büyük geldi baya tekrardan tam bedenini sipariş verdim
Ozra Serpil51 demekki değişiyor normalde benim kızımda minyon dur ama büyük sipariş ediyorum anca geliyor