neolmusyaani Dün gece tişörtle yatırdım 22 dereceydi hep öyle kaldı. Acaba üşür mu tişörtle uyuyunca yanimda yatiyor bebisim birde sürekli kontrol ettim falan ama üstünü açtığı zamanlar da oldu
KuzeyinAnnesi03 neolmusyaani 22 derece 23 derece de zıbın çok ince bı tulum genelde uyutuyrodum üstünü hiç ortmeden ama dün çok sıcak olunca odası 24 derece oldu sadece ince bı ayaksız tulum giydiriyorum zıbın olmadan
neolmusyaani KuzeyinAnnesi03 benim kızımda bi zibin uzun pijama ve tişört vardı kıyafetleri hep yıkanmisti ıslakti hala birazda mecburiyetten öyle yatrdm ama bidaha yatirmicam
KuzeyinAnnesi03 neolmusyaani çocuk terler hastavolur canım oyek ben gündüz cam oencere açıkken bile şuan şort kısa kollu zıbın duruyri oğlum. Yatarken hele cam kapı kapalı daha çok terler bide sürtünüyor ediyor isilik olur
KuzeyinAnnesi03 D_deniz oluyor ama maalesef bebekler çabuk buyuyronve ücretleri biraz pahalı direk normal ince tulum daha rahat 🥴
neolmusyaani KuzeyinAnnesi03 pijama dediğim don yani bacım inceydi. Bide zibin ve tişört vardı üşümez demi bu şekilde 22 dereceye gore
D_deniz KuzeyinAnnesi03 kaç aylık? Ben organickid den aldım altında fermuar var ayaklar ordan çıkıyor bakın isterseniz bebek bölümüne
KuzeyinAnnesi03 neolmusyaani yokcanim üşümez zaten soğuk hasta etmez etse oğlum hasta olurdu 5 aylık hep zıbın geziyor 😅😅