Minel-inannesi sry03 ya aslinda cok duyuyosunuzdur ama bu dönemsel. Cocuklar yeni bisiyi ogrendiklerinde bi sure yaparlar, sonra baska bisi ogrendikleri icin eski yaptiklari şeyi hafizaya atip yapmayi birakirlar. Engellemeye calismayin. Benim kizimda emzik emmezdi parmak emerdi bi ara sonra kendiliginden birakti. Simdilerde disler geliyo diye bütün parmaklar agzinda😂 incelmiyo parmaklari merak etmeyin☺️ Syhn26
katilcivciv sry03 o aylarda benimkide yapiyorfu. Hic tepki vermesen yavasca elini agzindan cekip oyuncak verdim. Ve agzina götürdügü hic bir seyi de cekmedim. Suan 6 aylikken gecti bidaha yapmadi. Erkenden önüne geçin benim bi arkadaşim ergenlik yaşina kadar emmiş
Syhn26 Benimkide 5 aylık aynı durumda uykusu gelince parmak emiyo 3 haftadır böyle vazgeciremedim ben çekiyorum geri alıyo başinda bekliyodm hep artık vazgeçtim emzik almıyo sürekli emerse parmak incelir glfeln diyolar
sry03 Syhn26 ben uykuya geçirirken emzik veriyorum. Uykuluyken alıyor normal zamanda almıyor emzik. Uyanırken de emziği arıyor sanırım
Minel-inannesi sry03 acliktan degil kuzum merak etme, bebekler su an oral dönemde. Ot bulsa otu, çöp bulsa çöpü ağzına götürür. Ac diyene al ben doyuramiyom sen doyur, cocugumu benden daha iyi biliyor sanki yaa tövbe tövbe diyip göz devirin bidaa bisi diyemezler😂