Seydasevinc Bebeğim 5 Ay 6 Günlük. Geceleri saat başı uyanıyor Atak dönemi dedik ama düzelmiyor 20 gündür Değişik değişik saatlerde uyanıyor, çok bunaldım artık alışkanlık haline mi getirdi anlamıyorum ne zaman geçecek bu??😣😣😣
utkummm Seydasevinc benimkide ayni biz 4 ay 6 gunluguz 3 haftadir yarim saate bi kalkiyo uykusuzluktan ne hslim oluyo ne keyfim
Cileklipastam Seydasevinc 5 ay 24 gunluk ve hala gecmedi. 3 bucuk aylikken falan basladi. Ben bilmiyorm ne zaman 3 saat 4 saat deliksiz uyuycaz
durusemahmet utkummm merhaba meme reddi var mı gün içinde sürekli ağlıyor mu ya ben şaştım artık ne yapacağımı
utkummm Seydasevinc bu ay mi boyleydi dogdugundan beri uyku sorunu var mi bizim hep uyku sorunu vardi da simdi daha beter diger zmaanlari mumla arar oldum uyku konusunda
Seydasevinc sarebhrysn sallıyorum ayakta genelde ağladığı zamanda oyuncaklarla ses yapıyorum sallarken ona dalarak uyuyor
sarebhrysn Seydasevinc destekli uyudugu için sürekli uyanıyor ve aynı desteği bekliyor olabilir. Çünkü 4. Aydan sonra artık nasıl uyuyorsa o şekilde uyumaya alışmaya başlıyor yani alışkanlıklar oturmaya basliyor
rasel01 Seydasevinc sürekli uyudugu için muhtemelen çok uyku yapıyor 3 uyku yapması lazım normalde hepsinin toplamı 3 saat 30 dakika olması lazım uyku aralığına dikkat ediyor musunuz belki erken veya geç yatırdığınız için az uyuyor
utkummm durusemahmet meme reddi bi hafta oldu ayakta salinarak ziplatiyo gibi yaparak iyi kotu emzirdim o zamanlar simdide bazen pek emmiyo ama her zamn değil