Busex Merhaba kızlar bayram da tatile gidecem ama o tarıhe de tam regl dönemım başlıyor. Bu geciktirici haplardan kullansam ? En azından kaç gün önce başlamak gerek gelmemesi için ? Ve ilacı kesınce aynı gün mü kanama başlar ?
ysmnp Busex 2-3 gün önce başlamıştım ben bitirince bazıları hemen oluyor bazıları 2 gün sonra falan bende 2 gün sonra oldum
tombalak Busex hap kullanmak yerine tampon kullanabilirsiniz. Ben öyle yapmıştım denize de girmiştim herhangi bir sorun olmamıştı tabi yine yanlış yönlendirmek istemem araştırın
Elsnazan Busex valla benim maf etmişti bikere kullanmıştım tatil için aylar sonra düzene girdi ilaç çok kötü etkiliyor ayrıca çok akıntı yapıyor regl olmadığın için
delirmeceler Busex 2-3 gün önce başlıyacaksınız tatil bitimine kadar düzenli kullanacaksınız unutursanız falan sancılı bir regl sizi bekliyecektir
Busex tombalak ya tampon kullanıyordum. Ama çıkartırken ki o hissiyat miğdemı kaldırdığı ıcın pek canım istemiyor. Yoksa dedıgınız gibi çok kolaylık sağlıyor. Takması da bir dert kan ter ıcınde kaldım en son takacam
MnkKrtl Busex ben bi kaç kere kullanmıştım relg olmadan 3-4 gün önce başlıyodum ben ilacı bıraktıktan sonrada 2 gün içinde oluyorum daha sonrasında bi düzensizlik vs yaşamadım