Minel-inannesi bittercikolata__ allah dileyene isteyene gani gani versin, bi gun icmeyi unuttumda kendimden gectimdi😵
bittercikolata__ Minel-inannesi ayyy vala şuan soda içtim biraz rahatlattı gibi gerçekten sabah uyanmak bile çok zor oluyor yaa 😔
Bir-prens-annesiii bittercikolata__ benim tek çözümüm mide bulantısı ilacı olmuştu ne yesem fayda etmiyordu istifra ediyordum ilacı da 7 aylığa kadar kullanmıştım
bittercikolata__ Lilybaby canım doktor bugün banada yazdı aynı ilaçtan ama akşam saat 10 da atmami ve her atacağım da 2 tane almamı yazmış reçeteye sen nasıl kullaniyordun
bittercikolata__ Alyakuss_ canım banada prilam yazdı doktor ama akşam saat 10 da aç karına ve 2 tane almamı yazmış reçeteye sen nasıl kullanmistin
kimbumadam bittercikolata__ ben sabah öğle akşam yemeklerden sonra kullandım Gece uyumadan falan demişti doktor ama öyle işe yaramadı
Lilybaby bittercikolata__ yanlış hatırlamıyorsam 8 saatte bir birer tane içiyordum. Benim doktor da öyle yazdı ama bulantı durumuna göre kendin ayarla demişti
kimbumadam bittercikolata__ Bide mısır gevreği çok iyi geliyor nesfit yiyordum ben kraker Zencefil kaynatıp limon damlatıyodum oda aşırı etkili sonra muzda iyi geliyor Aklında bulunsun💜