eflin_bebe İyi geceler kızlar boş bi odam var fazla bende oraya erzağımı koyuyorum bi nevi kiler gibi olmuş yağ olsun temizlik deterjanlarım olsun kuru bakliyatlar falan hepsi orda bugün ne zaman o odaya girsem minik kelebekler uçuşuyor kontrol ettim bozulan bileyim de yok sık sık da havalandırırım temizlerim sizce nerden ve neyden olmuş olabilir ya sinirden herşeyi atasım geliyor vallahi
Bus1903 eflin_bebe baklıyattan olur genelde kontol edin. defne yaptagıda iyi geliyo diye biliyorum deneyebilirsiniz
eflin_bebe mondecaidensecmeler baktım herşeye ama yok ya tik oldum o odaya giremiyorum 5-6 tane gördüm bugün
eflin_bebe jap Sizin ne bozulmuştu öyle oldu ay cok fena tiksiniyorum ve huylanıyorm onlardan uçuşunda
eflin_bebe Bus1903 defne yaprağını bakliyatlamının içine mi bırakayım daha önce duydum ama hiç denemedim
jap eflin_bebe kırmızı mercimek kavanozu en arkada kalmış hava almış o bozulmuş. Onu bulana kadar baya uzun bi süre uğraştık. Abur cubur dolabını boşalttık defalarca. Kavanozlara da dışardan bakmıştım döküp kontrol etmemiştim baktığım zaman bişey yoktu ama daha sonra bulduğumda baya çok vardı içinde
eflin_bebe Bus1903 teşekkür ederim aslında hergun 1 er saat havalandırıyorum olmadı birgün boyunca hergun acık bırakırım camı
Ballilokmam11 eflin_bebe bakliyatlar un bozulabilecek herseyin içine bırakın havalandıran hepsini kontrol edin
nescafebagimlisi Maalesef defne yaprağı da fayda etmiyor ya en iyisi bakliyatları buzdolabına kaldırmak , o kelebekler sonra kurtçuk oluyor , iyice bakın sadece bakliyat değil baharat varsa o bile bozulup kurtlanmış olabilir
eflin_bebe nescafebagimlisi yarın ayrıntılı bir şekilde bakacam hiç cesaretimde yok kurtlamışsa naparm böyle olaylara gelemiyorum ya huylanıyorum o odam cok serin oluyor aslında sıcak da değil siz nerede saklıyorsunuz bakliyatlarınızı
eflin_bebe Ballilokmam11 un umda var odada şimdi o olabilir Ozaman ya teşekkür ederim yarın ayrıntılı bi şekilde bakacam
nescafebagimlisi eflin_bebe ben antalyada olduğum için havalar ısınınca koydum dolaba , geçen yıl kimyonum bile sıcaktan kurtlanmış banada fenalık gelmişti sinirden 😂
nescafebagimlisi eflin_bebe herşeyine bak herşeyine vallahi daha dün bimden nohut aldım bugün haşladım birazını dolaba attım birazını yemek yaptım pişerken bir de baktım içleri böcekliymiş nohutun , hem midem bulandı hem malzemelerim çöpe gitti , hemde biraz bebeğime haşlanmışından çerez gibi yedirdim inşallah yedirdiklerimde yokmuştur 😂
eflin_bebe Seren-karan Anladım ağzı kapalı bakliyatların nasıl çıkmış içinden düşündükçe deli oluyorum galiba sabah olmicak bana🫣
eflin_bebe nescafebagimlisi Ay bayılacağım bende Ankara’dayım😂kızımı uyutuyorum uyur uyumaz o odaya koşucam yoksa yatamam valla vücudumda şimdiden karıcanlanma oluştu