Bilgem2009 Sevda1665 nasıl geriden geliyor kilosu ve boyu nasıl? Benim kızımda 8 aylık her doktora gittiğimiz az kilo almış diyorlar. Persentil de hep alt sınırda hiç raporlu mamadan bahsedilmedi de merak ettim gerçi benim kızım biberonu çok zor tutuyor
Sevda1665 Bilgem2009 kilosu sınır kiloda ve kilo kaybı yaşadı o yüzden raporlu mama yazıldı büyüyemyen ve gelişmeyen bebekler için yazılıyor mama
LadyGaddar Sevda1665 Ek gıdada besin değeri şeyler yedirdiginiz zaman kilo yapıyor mesela muz avokado tahin yumurta meyve, Muhakkak arasından sevdiği bisey çıkar ,Bu dönemde dişte çıkarıyor olabilir,bir sağlık sorunu yoksa neden uyumasinki 🤷🏻♀️
Bilgem2009 Sevda1665 3170 gram doğdu ama 6 gün kuvözde kaldı çıktığında 2880 gramdı şuan 8 buçuk aylık kilosu 6800 gram falan kontrolümüz 9.ayda ancak 6.aya kadar sürekli sınırda gitti ek Gıda da sorunum yok anca biberon almadığı için mama veremiyorum meme de almıyor sadece gece 2 kere meme verebiliyorum
Bilgem2009 bilgemm şuan 8 aylık ve 6200 gram mi ? Doktorunuz ne diyor beni aşırı tribe sokuyorlar.. aşırı zayıf küçük falan diye kan tahlili yaptırmıştım daha önce şükür bir şey çıkmadı. Eşimde bende minyonuz sadece bir doktor bundan dolayı kızımda minyon olabilirmiş öyle demişti belki sizinse öyledir
Sevda1665 Bilgem2009 benim anne sütü almadı 20 gün küvezde kaldı 4 ay kolik bebek olarak kaldı ne uyudu ne yedi gelişmedi şimdide iştahsız
LadyGaddar Bilgem2009 Gündüz meme mama içmiyor ek gıdada yemiyor ,eeee bu çocuk havalarda sıcak oldu aç nasıl durur ,su veriyor musunuz
Sevda1665 LadyGaddar muz veriyorum ama bir öğün yeşimi 12 saat aç kalıyor hiç açlıktan ağladığını gormedım mesela
LadyGaddar Sevda1665 Yemeyen cocuk çok zor gerçekten ne desem bilemedim ,Allah yardımcınız olsun umarım kısa sürede sorunu halledersiniz🌺