panikmom Yelda35 müze kartı geçiyor müze kart çıkarın diğer türlü ücretleri çok fazla müze kartıyla uyguna geliyor. Online siteden müze kartı oluşturabilirsiniz.
Esraesra08 Yelda35 müze kartı çıkartın bir yıl geçerli türkiyenin her yerinde ücretsiz giriş imkanı sağlıyor ve daha uygun giriş ücretlerinden online çıkartılıyor müze kartı
anorganikanneeee Yelda35 ücretini bilmiyorum ama MüzeKart varsa uygun oluyor. Eğer alacak vaktiniz yoksa MüzeKart uygulamasını indirebilirsiniz. Daha pratik olur
Yelda35 Esraesra08 kartı çıkarınca ücretsiz giriyoruz doğru anladım değil mib birde benim engelli kartım var daha önce ücretsizdi bilginiz var mı
Esraesra08 maygirl biz antik kent gezisi sırasında girişte çıkartmıştık orda girişlerde çıkartıyorlar soruyor zaten müze kartı çıkartmak ister misiniz diye yani bize sormuşlardı
maygirl Esraesra08 hi süper ozaman,cnku online denedm bn turizm baaknlogi sayfasindan kredi kart filan istedi sanki euro uzerinde yuksek mktar bi fuyat cikartti Oyuzden guwenemedm..tesekkur ederm,kapida almak daha guwenli geldi bana oyuzden
cemilolabilirmi Biz Efes girişinde de kart almıştık ama akşam saatinde vermiyor olabilirler. Gün içinde yakınınızdaki mümkünse büyük bir müzede sorun efese kadar gitmeden. Efes’in içinde özel ücretli yerler var orqda kart geçmiyor yalnız ekstra ücreti vsrç
Esraesra08 maygirl kültür ve turizm bakanlığı uygulaması üzerinden çıkartılıyor diye biliyorum ama emin olmak gerek girişte çıkartmak en mantıklısı öyle fahiş fiyatı yok uygun oluyo dolandırılmamak adına en garantisi girişte çıkartmak
Yelda35 tugceo92 bizde şimdi online çıkardık arkadaşlar gitti 1 ay önce sadece müze kart ile girmişler ücret ödememişler 🫶🏻 gitmek isteyen varsa bilgisine olsun