Sese Kızlar aslında 3 gün sonra 16 aylık olacak ama yinede sormak istedim nasıl gidiyor? Bizde iştahsızlık huysuzluk ve çığlık ata ata ağlama son gaz devam . Asla yemek yemiyor zorla bir iki kaşık anca. Sürekli dışarda olmak istiyor ve bugünlerde kafa atmaya bize ve kendine vurmaya başladı.
moonlight__ Sese canim benim bebeğimde 17 aylık. Her yerimizi ısırıyor, tırnaklıyor. Kafasını yerlere vuruyor istediği olmayınca ya da eliyle vuruyor. Saçımızı çekiyor. Ne bez bağlanıyor ne de üst giydiriyor
edarenazo Sese benim bebişim doğdu doğalı huysuzdu hala devam 🥹çığlık atma bizde de var ben bir sıkıntı mı var diyordum ama yalnız değilmişim 🫠 konuşmaya başladı mı peki
minniks Sese 16 aylık kızım bizdede aynı seyler var istedigi olmayınca bi kac gun kafasını yere vurdu sonra baktı ben yine istedigini yapmıyorum bıraktı o huyunu aglamaktan vazgecmiyo her gun parka cıkıyoruz yoruluyo istahsızlık var ama zorlamıyorum acıkınca yer yemek konusunda ustune pek dusmuyorum dusunce ters tepcek cunku hic yemek istemicek suyuda zorla iciriyorum havalar ısındı malum su 2 gundur cisinde azalma var
tekbasimabakiyorum Sese biz de bir hafta sonra 16 aylık olacağız. Yani bir şikayetim yok, bütün dişlerimizi çıkardık en arka azı diş hariç o yüzden de rahatladı çocuk. İştahı da iyi uykusu da iyi. Tek sorun aşırı hareketli olması, hayır deyince sinirlenmesi 😁
Sese moonlight__ melek gibi oğlum gitti resmen ya :( dün arkası bana dönüktü geri dönerken eli sert bir şekilde gözüme çarptı. Annem ne yaptın ya dedim diye yarım saat ağladı bağıra bağıra
Linasmom_ Sese biz buna son atak haftası diyoruz 35 gün sürüyor 17 aylık en zor dönemi benim canım çıkmıştı şuan 18 aylık olduk hepsi geçiyor merak etmeyin sonra sendromlar başlayacak bebeğimiz bu dönemlerde kendi algıları bağımsızlığı geliştiği için çatışma yaşıyor bu da öfkeye çeviriyor sakin kalın sarılın bol bol
moonlight__ Linasmom_ 17 aylıkta sizde ne belirtiler vardı? Isırma, tırmalama, kafasını yerlere vurma elbise giydirmeme bez baglatmama var mıydı
Sese Linasmom_ gerçekten çocuk büyütmek çok zormuş anacım 3 çocuğu kimseden destek almadan nadıl büyğtmül hayret ediyorum. Gerçi benim küçüğümü büyütürkeb stresten yüz felci geçirmiş de :(
Sese edarenazo ay Benimkide öyle kolik bir yandan alerji bir yandan derken bu zamana geldik. Sadece kelimeleri var anne baba dede abi aba gel vs vs
Linasmom_ moonlight__ oo hepsi vardı kendini yere atmalar sürekli ağlama geceleri sık uyanma meme düşkünlüğü
edarenazo Sese ah ah ben de öyle uyku nedir unuttum 16 ayda sürekli bi huzursuzluk ağlama şimdi de bağıra bağıra ağlama çıktı
Sese minniks bende artik takmamayı düşünüyorum yemek işini ama çevremdekiler susmuyor sürekli zayıf zayıf deyip duruyorlar
tekbasimabakiyorum Sese 11,2 kg 82 cm kız bebek. Öyle kilolu bir çocuk değil ama persentilde altta değil buna da şükür diyorum
minniks Sese saglıgı yerindeyse cevreni hic takma onlar surekli biseyler soyler benim bebegimde 2. Ayından sonra cok kilo almaya basladı sade anne sutu alıyodu kayınpederim surekli bu cocuk obez falan diyodu takmadım ayaklanınca kilo falan kalmadı cunku onlar herseyi soyler ben yedirmiyorum ac bırakıyorum cocugu de gec 😆 Bu sefer sen cocugu ye diye zorladıgında o yemekten dahada uzaklasıcak isi inada bindiricek falan filan ben yemegi koyuyorum onune kendi yiyebildigi kadar yiyo arada yerken bi kac lokmada ben veriyom zaten ben zorla yedirdikce o agzından cıkarıyo hic gerek yok istedigi kadar yesin yeter
Deletedmom_110 Sese vurma vs yok ama dışarı çok istiyor 10 gün sonra 17 aylığız ağlıyor asla kimseye gitmiyor baba da dahil şaşırıyorum cidden bazen ne yapıcagımı
Sese Deletedmom_110 benimki birde havalı dışarı çikinca da herkesle arkadaş olmak istemiyor :)) ayy allahım şebek ya🤣🤣🤣🤣 canının istemediği biri olunca poposunu dönüp gidiyor :) beyefendiyi hem sürekli dışarı çıkaracağız hemde kafasına göre arkadaş bulacağız 🤣🤣🤣
tumer Sese merhaba benim bebeğimde 17 aylık olcak bizde 14 aylık iken aynı sorunla karşılaştım aşırı kafa atıyordu duvara ya kendine zarar veriyordu asla müdahale etmedim görmemezlikten gelince sonlandı unuttu ama Şuan da gece ağlama krizlerine giriyor 🥲