Emir-Kaan52 çok araştırdım.anne sütüne en yakın mamalardan.biri combiotik zaten bağırsakları için gayet sağlıklı. Şuan 1 aylık kullaniyo rum hala. Ama elinden geldiğince emzir sürekli emzir inan bi pes edio2insan dpymuyo diye ama bu işin tek çaresi emzirmek dün emzirmekten sırtım çatladı ama heonemzirdim sürekli.memede yatıyor yoksa süt cigalmiyo hep mama veriyordum şuan arttı biraz mamayı 2 ogune indirdim. Mutlaka tomris'in emzirme gunlugunu oki googleden. Mama 2 saatte bagirsaklata geciyor anne sutu yarim saatte hâliyle mama alip 3 saat uyuyunca.aha çocuk şimdi doydu diyoruz meğer öyle değilmiş anne sütü daha çabuk emiliyor çocuk daha erken acıkıyor. Çocuğuma baktıkça memeden süt akmaya başladı ama enziriyorum çocuk doymuyor diyordum. Yani senin pozitif olman çocuğuma aşkla emzirmem çok önemli. Hergun emzirme danışmanları ile konuştuk hastaneye gittim yardım edin dedim sağ göğüs ucum yok almıyor diye çok dert yandım eşim izin aldı 3 gün çocuğu tutu ben memeyi eşim saydığım anne suyunu şırınga ile.meme ucundan çocuğun ağzına.verdi sırtla memeye alışsın diye. Böyle.boyle yani niyetim akıl.vermek.degil.ama çok çaresiz hissetmiştim.ben belki sende.hissediyorsan diye yaşadığını yazmak istedim.